Drugie śniadanie

  • Muffiny wytrawne z łososiem i pesto szparagowym

    Składniki: 4 muffiny: 1/2 szklanki mąki 1/4 szklanki mąki kukurydzianej ½ łyżeczki sody 1/4szklanki startego żółtego sera sól i pieprz 2 łyżki oliwy 1/2 szklanki maślanki 1 łyżeczka pesto ...

  • Pesto szparagowo-pietruszkowe

    Pesto szparagowo-pietruszkowe Składniki: 1/2 pęczka łodyżek zielonych szparagów, 1/2 pęczka pietruszki, 1/2 pęczka kopru, 5 dużych listków bazylii cytrynowej, 1/2 papryczki chili, ...

  • Danie na wynos – francuski sandwich z warzywami (wideo)

    Fred Coursol: Witam, dziś wybieram się na piknik, więc przygotuję kanapkę piknikową z mnóstwem warzyw. Najpierw zgrilluję kalafiora w piekarniku. Trzeba go ...